събота, 21 май 2011 г.

Къде да почиваме през 2011

Мечтаете ли за почивка на море.Всеки уважаващ себе си човек планува заслужен отдих и защо това да не е на море?България предлага страхотни възможности за почивка на Черно море. Родните ни черноморски курорти са един от най-добрите в света заради уникално финия пясък, умерен климат близост до планината, комбинацията от културен туризъм, природни дадености, забележителности и развлечения. Все повече чужденци избират България за своята лятна почивка, като сезонът започва от първите дни на май и продължава чак до края на септември. Почитатели на морските забавления от Румъния, Сърбия, Русия, Англия, Швеция, Чехия и къде ли не прииждат към родните плажове в очакване на незабравима ваканция
Българското Черноморие е приятно и през зимата, когато плажовете са празни и само чайките са техни стопани. Но лятото всичко се преобразява. Тълпи туристи от всички краища на света пълнят хотелите в Созопол, Свети Влас, Албена, Несебър и Варна, заведенията поемат глътка нов живот, гостоприемните домакини сърдечно посрещат гостите си, а морето става сцена на неповторими забавления.
На морето можете да правите почти всичко, за да си почивате. Многобройните заведения, ресторанти, таверни, барове и дискотеки работят почти денонощно, за да приемат гладните за екзотична кухня туристи. Всеки се глези малко или много, когато е на море. Няма да скучаете, защото курортите като Св. Константин, Елените, Ривиера, Слънчев Бряг никога не спят. Десетки дискотеки и клубове като супер известният Како Бийч гарантират купон от здрач до зори.
А ако искате спокойна атмосфера, може да изберете комплекси като тези в селата Кошарица и Крапец, или да отпрашите на юг към китните селца Лозенец, Резово, Синеморец. На север ви очакват незабравимата атмосфера на Балчик, Камен бряг и Каварна...
Децата също не са забравени. Черноморските курорти предлагат хиляди развлечения за най-малките туристи – десетки аква паркове, най-известните от които в Слънчев бряг и Златни пясъци, стотици площадки, хиляди аниматори работят за тяхното добро настроение, училища за деца по плуване, организирани разходки по прекрасните Ропотамо и Камчия, силни усещания за по-големите в рамките на дейността на местните екстремни клубове и какво ли още не!
Просто не може да пропуснете лятото на българското Черноморие!

Варна поглед от Галата


Водна пързалка Ролбата

9 коментара:

  1. и испанското не е лошоооо :)

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Мимииии по-евтоно е от колкото в Бг

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. защо не ми пишеш в скайпа

    ОтговорИзтриване
  6. надявам се,че автора е ок и вече по-спокоен

    ОтговорИзтриване
  7. мислех че само аз съм админ на блога

    ОтговорИзтриване
  8. не съм админ,само познавам много добре автора

    ОтговорИзтриване